Diensten

Op weg naar jouw droomhuis

Dit ontwerp werken we uit tot in de kleinste details, gebruiksklaar. Ook bieden wij de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen met het uitvoeren van dit ontwerp. Daarbij regisseren en begeleiden we het bouwproces.

Ons signatuur is een empathische stijl, waarmee we een eindresultaat creëren waarin jij je herkent.

Interieurdesign

Bij Hemels Wonen gaat het interieurdesign over het creëren en vormen van ruimtes waarin functionaliteit en eenheid centraal staan. Vanuit dit perspectief werken we de persoonlijke wensen en eisen uit tot logische plattegronden en creatieve schetsen. De kunst van het ontwerpen is, dat we alle onderdelen op elkaar afstemmen. Kleuren, maatwerk meubels, materialen en verlichting in perfecte harmonie.  Zo verwezenlijken we een ruimtelijkheid met een onmiskenbaar gevoel van luxe.

Realisatie

Het is onze ambitie om je volledig te ontzorgen tijdens de verbouwing. Om jouw plan te vertalen naar jouw droominterieur. Wij bieden professionele begeleiding gedurende het gehele proces van een bouw of verbouw. Onze ervaren projectmanagers bewaken de kosten, de planning en sturen partijen aan. Hemels Wonen heeft een jarenlange samenwerking met ervaren vakmensen die onze visie en missie delen. Met dit vakkundige team is voor ons geen uitdaging te groot.

Styling

Onze interieurstylisten zijn pas tevreden als elk detail klopt. Zij zetten de puntjes op de i met behulp van exclusief geselecteerde accessoires. Kom thuis in een prachtig interieur en ervaar het ontspannen gevoel van de rust die jouw interieur uitstraalt, zelfs de kaarsen op tafel branden.

Stappenplan

Een passend stappenplan is essentieel om jouw ideale woon-situatie te realiseren. Samen onderzoeken we de benodigde stappen en stemmen deze af op jouw agenda. Jouw wensen en onze expertise vormen de basis voor elke stap. Van design tot realisatie: laat je verrassen binnen je eigen stijl.

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.