Gewaagd gezellig

Leven is het meervoud van lef, dat hebben de eigenaren van deze ruime gezinswoning goed begrepen. En dus mochten we een interieur creëren dat verrast en uitdaagt. Laat dat maar aan ons over!
Balans als toverwoord
Bij het binnenkomen in deze ruime gezinswoning, word je welkom geheten in de lange, groene gang. Eenmaal in de woonkamer kijk je je ogen uit. Zo trekt het bijzondere behang direct je aandacht. De ‘stenen muur’ accentueert het industriële karakter van de woning. Voor de accessoires kozen we voor geel als frisse tegenhanger. En dan de keuken, de rustige basis in dit huis. De planken aan de wand zijn bevestigd met leren lussen, we kozen hier bewust voor stoere materialen. Dit huis beschikt over een goede balans tussen stijlen en kleuren. De industriële, sfeervolle woonkamer wordt van de vrolijke speelkamer gescheiden door een robuust haardmeubel en stalen deuren. Stijl met een hoofdletter S dit.

Copyright © 2018 Hemels Wonen