Van ons, voor jou

Het Hemels Wonen team

Je huis is een plek om je terug te trekken, rust te vinden en te ontspannen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen wij er samen voor, ieder met ons eigen specialisme, dat jij je helemaal thuis voelt. Mogen we onszelf even voorstellen?

Voor bouwers en verbouwers

Misschien heb je plannen om het huis van je dromen te bouwen. Het kan ook zijn dat je je eigen huis wilt verbouwen of dat je bestaande situatie wel wat sfeer kan gebruiken. Op welk moment mogen wij met jou meedenken?

Nieuwbouw

Heb je plannen om het huis van je dromen te bouwen? Dit is het moment om alvast na te denken over je interieurwensen. In dit stadium schuiven we bijvoorbeeld nog met muren en bepalen we de ideale plek voor de aansluitingen van de verlichting. We doordenken de details en maken een 3D-ontwerp. Zo voorkomen we problemen en reduceren we bouwstress.

Verbouwen

Voordat je gaat verbouwen, denken we samen na over de realisatie van jouw woonwensen voor de vernieuwde ruimte. Om te beginnen luisteren we goed naar je wensen. Vervolgens verrassen we je met een ontwerp. We maken het nét even anders dan je had gedacht en de ruimte wordt optimaal benut.

Bestaande situatie

Je hebt een bestaande woning en bent op zoek naar de juiste sfeer en indeling. Ook dan kunnen wij je helpen. We bekijken samen de mogelijkheden binnen de bestaande situatie. Van een lekkere bank tot het laatste kaarsje en vaasje.

U kunt ons bereiken via:
E-mail:                        info@hemelswonen.com
Telefoonnummer:     0497 769001