Mogelijkheden

Er zijn verschillende momenten denkbaar waarop je de hulp van Hemels Wonen inschakelt. Op welk moment mogen wij met jou meedenken?

Nieuwbouw

Heb je plannen om het huis van je dromen te gaan bouwen? Dan is dit het moment om na te gaan denken over je interieurwensen. In dit vroege stadium schuiven we bijvoorbeeld nog met muren en bepalen we de ideale plek voor de aansluitingen van de verlichting. We doordenken de details en maken een 3D-ontwerp. Zo voorkomen we problemen en reduceren we bouwstress.

Verbouwen

Voordat je gaat verbouwen denken we samen na over de realisatie van jouw woonwensen voor de vernieuwde ruimte. Om te beginnen luisteren we goed naar je woonwensen. Vervolgens verrassen we je met een ontwerp. We maken het net even anders dan je had gedacht en de ruimte wordt optimaal benut.

Bestaande situatie

Je hebt een bestaande woning en bent op zoek naar de juiste sfeer en indeling. Ook dan kunnen wij je helpen. We bekijken samen de mogelijkheden binnen de bestaande situatie. Van lekkere bank tot het laatste kaarsje en vaasje.