Harmonieuze woning

Harmonieuze woning

Verbouwing

Door de luxueuze binnendeuren zijn de kamers van elkaar af te sluiten, zodra dit gewenst is. Maar ook als de deuren gesloten zijn, behoud de leefruimte de open sfeer door de grootte glazen deuren.

Het gebruik van frisse tinten in de meubels gecombineerd met de warme uitstraling van de houten vloer zorgt voor een uitstekende balans. De low dining set in de woonkamer is een heerlijke plek om in de ochtend rustig de krant te lezen of het nieuws te kijken. De royale bank heeft een dubbele zit, waardoor je optimaal contact houdt met de tuin. De ideale plek om je terug te trekken en te ontspannen met prachtig uitzicht op het groen. Met in de woonkamer als eyecatcher het bijzonder mooie behang.  Mede dankzij deze eyecatcher is een zeer persoonlijke en nieuwe sfeer gecreëerd.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.