villa met uniek element

Villa met uniek element

Verbouwing & styling

Diverse donkere details zorgen voor contrast en creëren diepte. Een echt opvallende plek in deze woning is de ruime leefkeuken. Met uitzicht op de tuin en het gebruik van warme blauwtinten is dit een prachtige leefruimte geworden. Door de grote ramen is de woning met de tuin verbonden tot één geheel. Het leven binnen en buiten is gecombineerd.

De tuinkamer is omgetoverd tot een heerlijke loungeplek, die dankzij de combinatie van warm kleurgebruik en zachte materialen meteen een ontspannen gevoel geeft. Niet alleen in deze ruimte is gekozen voor een bijzonder materiaal als wandbekleding; ook de badkamer heeft een geheel unieke uitstraling dankzij een opvallende wand. Met de keuze voor verschillende materialen wordt in deze woning in elke ruimte een eigen sfeer gecreëerd. Het gekozen kleurenpatroon voor het meubilair en de details zorgen ervoor dat al deze ruimtes samen één geheel vormen.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.