Zee van ruimte

De trotse eigenaar van dit bijzondere huis was blij verrast door de uitbouw en met name de ruimte en unieke sfeer die er onstaan zijn. Het geheel smeekte om een ruime leefkeuken met geheel eigen uitstraling.

Binnen en buiten verbonden

Met de grote deur, de sprekende kleuren en de stoere details realiseerden we een industriële look & feel. Van de stalen poten onder de tafel tot de houten planken op de muur, alles ademt dezelfde sfeer. Zoals de eigenaar het zelf zegt: “we waren zelf geneigd op safe te spelen, maar de interieurstyling van Hemels Wonen is het verschil tussen mooi en wow”. Ook de verbinding tussen binnen en buiten is niet te missen. Doordat we zowel in huis als in de tuin gebruikgemaakt hebben van beton, staan beide ruimtes direct met elkaar in verbinding. Het verlichtingsplan en de zwart-witte fotodetails op de blauwe wand maken het ruige en persoonlijke plaatje compleet. Het bouwkundig ontwerp van dit project is gemaakt door Van Empel Bouwadvies, de finishing touch komt van Hemels Wonen.

Reactie klant:
“Voor de verbouwing hadden we de ruimte en indeling al wel op tekening staan maar misten de finishing touch. Door het interieuradvies van Hemels Wonen viel alles op zijn plaats en werd het één mooi geheel. We waren zelf geneigd om voor “safe” te kiezen maar dit resultaat is het verschil tussen mooi en wow !”

Copyright © 2018 Hemels Wonen