Zo knus kan groot zijn

Toegegeven, deze oude boerderij was van zichzelf al aardig uniek. Toch betekent dat niet dat de ambiance ook meteen uitnodigde tot wonen. Om de ruimtes onder te verdelen en tegelijkertijd het contact onderling te bevorderen, zijn bewuste keuzes gemaakt.

Materialenmix 

Hemels Wonen werd ingeschakeld voor deze complete verbouwing. Authentieke elementen als het balkenplafond bleven, nieuwe elementen als maatkasten en bijzondere tussendeuren werden toegevoegd. Omdat de dubbele trap in de woonkamer hinderlijk was, hebben we een brug van staal en glas bedacht. Deze verbindt het ene met het andere deel, terwijl de hoogte en ruimtebeleving intact blijven. De naturelook vloer in de keuken past goed in de landelijke omgeving en dankzij de aanbouw is er optimaal tuincontact. De opvallende klinkerbaan midden door het huis fungeert als het ware als lijm. De strook zorgt ervoor dat de ruimtes niet te groot maar juist gezellig aanvoelen.

Copyright © 2018 Hemels Wonen