Over Hemels Wonen

Wie zijn wij?

Hemels Wonen is in 2010 opgericht in het Brabantse Eersel. Het bedrijf is gegroeid tot een buitengewone ontwerpstudio, gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van unieke interieurs. Met onze expertise creëren we adembenemende interieurs voor (exclusieve) woningen, karakteristieke villa’s, landhuizen, penthouses, verbouwingen en panden in de commerciële sector.

De vormgeving en inrichting van de woning hebben invloed op het geluk en welzijn van de bewoners. Onze interieurontwerpen staan voor rust, comfort en luxe. Dat geldt ook voor het bouwproces. Wij willen dat u geniet terwijl wij voor u aan het werk zijn, in een ontspannen bouwproces.

Onze filosofie: “een interieur is méér dan een leefruimte, het is onderdeel van je identiteit”.

Onze werkwijze

take a step

Hoe wij werken? Wij maken totaalconcepten voor woningen, of dit nu een verbouwing, vakantiehuis of nieuwbouwwoning is. Een passend stappenplan is essentieel om jouw ideale woonsituatie te realiseren. Voor een complete verbouwing of nieuwbouw zijn andere factoren van belang dan voor het inrichten van een bestaande woning of een zakelijk pand. Samen onderzoeken we de benodigde fases en stemmen deze af op jouw agenda. Jouw wensen en onze expertise vormen de basis voor elke stap. Het complete stappenplan zie je hieronder.

“Bewandel de weg naar jouw droom-interieur”

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.