Partners

Een collectief van vakmensen dat de ontwerpen van Hemels Wonen tot leven brengt. Van een kleine interieur re-styling tot complete nieuwbouw;
het Hemels Wonen collectief zorgt dat het tot in de puntjes gemaakt, geïnstalleerd én geregeld wordt. De jarenlange samenwerking van deze ‘vakidioten’ verzekert jou van een zorgeloos (ver)bouwproject waarbij echt wordt samengewerkt zodat alles naadloos op elkaar aansluit. Dat werkt lekker.

Wat ook lekker werkt is de wetenschap dat het Hemels Wonen collectief thuis is in maatwerk. Niks standaard maatvoering of standaard afwerking. Een Hemels Wonen interieur past direct als een maatwerk pak.

De hechte samenwerking zorgt ook voor die extra plus bij elk opgeleverd Hemels Wonen project. Geen losse eindjes, geen vingerwijzen als er iets fout gaat, een project is pas af als ieders deel af is. Ieder zijn vak, samen leveren we vakwerk.

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.