interieurdesign, hemels wonen

Interieurdesign

Rust & harmonie

De klant ontzorgen in de vele keuzes die op zijn pad komen. Dat doen wij bij Hemels Wonen. Een prachtige leefruimte die zich aan je dagelijkse leven aanpast. Waar je de dag begint en eindigt in een ontspannen sfeer. Wij creëren een praktische leefruimte die gezellig en visueel onderscheidend is. Dit zijn ruimtes zoals een keuken, badkamer, woonkamer en masterbedroom. Naast woonhuizen, ontwerpen we ook vakantiewoningen, kantoorruimtes of welnessruimtes. Jouw wensen en onze expertise vormen de basis voor elke stap.

Het uitwerken van jouw droomruimte start met het ontwerpen van persoonlijke wensen en eisen. Deze wensen en eisen worden uitgewerkt tot plattegronden en verrassende schetsen. Van een maatwerk keuken tot aan een haardmeubel, een custom-made design met toonaangevende elementen tot in de puntjes ontworpen. Samen met het gehele team van Hemels Wonen zijn we bezig om jouw droomruimte te creëren. Iedereen heeft zijn eigen aandeel in het proces en dit zorg voor veel diversiteit, creativiteit en veelzijdigheid.

Het interieurdesign gaat over het creëren en vormen van ruimtes waarin functionaliteit en eenheid centraal staan. De kunst van het ontwerpen is dat we alle onderdelen op elkaar afstemmen, daarom is elk ontwerp maatwerk. We geven de klant een realistisch beeld door de diverse materialen bij elkaar te presenteren.  Hierdoor kan de klant ieder materiaal fysiek even vasthouden en er een gevoel bij krijgen. Vervolgens presenteren wij het interieurdesign via een 3D programma, 3D animatie of rendering. Dit zorgt voor een levensechte voorstelling van het nieuwe interieur: begin alvast met dromen over de toekomst.

Interieurdesign, hemels wonen, binnenhuisarchitekt
Interieurdesign tekening, binnenhuisarchitekt

De 3D-tekeningen zijn de eerste stap richting het eindresultaat. Hierna volgt het volgende element in het interieurdesign, namelijk het lichtplan. Nieuwbouw of verbouw, wij voorzien de lichtpunten van de juiste maatvoering. Dit doen wij zodat de lampen straks op precies de juiste plek worden geplaatst. We maken een compleet plan en gaan opzoek naar de juiste armaturen voor in je droomhuis. Om de tekeningen te doen leven, kiezen we de juiste materialen uit die volledig aansluiten op de wensen van de klant. We presenteren dit vervolgens in een materialen- en meubelplan.

Interieurdesign, binnenhuisarchitekt

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.