Rombouts meubelmakerij

Rombouts Meubelmakerij

Houten meubels met karakter

Door échte vakmensen ambachtelijk vervaardigd

Rombouts Meubelmakerij is een uniek familiebedrijf. Al 3 generaties lang maken wij exclusieve eikenhouten meubelen op maat. Dat doen wij, sinds 1987, vanuit de werkplaats in Casteren. Met een team van vakmensen zetten wij ons in om uw droominterieur te realiseren.

Wij maken tafels op maat van gebakken eiken, of wel verouderd eikenhout en boomstamhout. Dat verouderingsproces geeft de prachtige natuurlijke kleur en uitstraling aan het hout. Alle tafels worden door onze vakmensen ontworpen en vervaardigd. Wij bieden daarom een ruime keuze aan modellen en afwerking. Persoonlijke smaak, kleurgebruik en beleving bepalen welke meubelen geschikt zijn om de gewenste sfeer neer te zetten. Naast unieke tafels, beschikken wij ook over een grote collectie meubels om jouw interieur compleet te maken. U vindt bij Rombouts comfortabele banken en fauteuils van het Belgische luxemerk Passe Partout.

Onze showroom biedt een prachtig decor om een totaal impressie te krijgen van de mogelijkheden. Laat u verwonderen door verschillende type tafels, stoelen, banken, kristallen luchters, spiegels, rariteiten en meer.

Dorpstraat 5
5529 AV Casteren
T: 0497-684000
E: info@romboutsmeubelmakerij.nl
W: www.romboutsmeubelmakerij.nl