villa met weldadige uitstraling

Villa met weldadige uitstraling

Nieuwbouw

Een eye-catcher die er hierdoor écht uitspringt is het stilleven van bloemen op de achterwand van de leefkeuken. Deze enorme bloemen zorgen met avondlicht voor een levendige en warme beleving van de ruimte.

In de living geeft de donkere kast een rustige uitstraling waarbij diverse unieke accessoires meteen de aandacht trekken. Met aan beide zijden grote ramen is de living een echte ontspanningsruimte waarbij het op een zomeravond net voelt alsof je buiten zit. De diverse groene elementen in de woning – zoals de prachtig grote Strelitzia – geven de ruimtes een speelse maar toch rijke sfeer. Door een perfecte balans tussen verschillende lichte en donkere kleurtinten worden de verschillende ruimtes in deze woning samengetrokken tot één ontspannen geheel.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.