Interieurdesign, bar, interieur, wijnkelder

De woning is van alle gemakken voorzien. De prachtige keuken met kookeiland staat te stralen in het midden van de ruimte. Vanuit de leefkeuken loop je direct naar de woonkamer waar je volledig kan ontspannen met schitterend uitzicht op de royale tuin. Vanuit de tuin kun je direct oversteken naar het prachtige bijgebouw. Hier kun je genieten van een rustgevende wellness met sauna en stoomdouche. Of ontdek de ruime fitness. Hierna loop je direct door naar de bar of drink een drankje in de buitengewoon mooie wijnkelder.

Voor het materiaalplan hebben we de smaak van de klant goed onderzocht en gekozen voor materialen die elkaar versterken. Daarnaast hebben we de klant uit gedaagd om spannende keuzes te maken, bijvoorbeeld de keien wand in de kelder.  In de woning hebben we veel materialen laten terugkomen door de complete woning om zo een harmonieus geheel te creëren. Ondanks de terugkerende materialen heeft iedere ruimte een eigen identiteit en beleving. Dit maakt de woning uniek in zijn soort. De materialen in dit interieurdesign zijn van oorspronkelijke afkomst om de natuurlijke sfeer te behouden.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.