Grachtenpand vol weelde

Grachtenpand vol weelde

Verbouwing

De uitstraling van de living is doorgetrokken naar de master bedroom: ook deze ruimte kent een chique en rustige sfeer. Het donkere tapijt met Perzische print zorgt ervoor dat het grote bed centraal staat. Daarnaast geven de opvallende witte houten monumentale balken karakter en zorgen ze voor een ruimtelijk gevoel. Deze rustige en ruimtelijke opzet is ook duidelijk zichtbaar in de werkkamer. Zo geven lampen van Moooi Non Random en de monumentale balken hier duidelijk aan hoe hoog deze kamer is. De neutrale kleurkeuze van deze kamer is perfect in balans met de opvallende accessoires die zijn toegevoegd.

De badkamer heeft een strakke opzet en kent veel licht dankzij de Velux vensters. Samen met de licht marmeren tegels zorgt dit ervoor dat het donkere badkamermeubel prachtig naar voren komt. De opvallende goudkleurige tegels in de inbouwnis geven deze badkamer een chique sfeer. Dit soort kleine details op verschillende plekken in de woning geven een luxe uitstraling en zijn perfect in balans met de zachte warme kleurtinten die in veel ruimtes als basis zijn gebruikt.

Ook in de logeerkamer spelen de balken een belangrijke rol in de sfeer die deze plek heeft. Ze tonen de hoogte en benadrukken écht de historie van dit pand aan de Prinsengracht.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.