Kleurrijk interieur, keuken, interieuradvies tilburg, interieuradvies

Kleurrijk interieur

Nieuwbouw

Verbinding en contact zijn twee belangrijke elementen voor de bewoners en daarom ook in het interieurplan. Er ontstaat een open verbinding tussen woonkamer en leefkeuken waar meerdere zitgelegenheden zijn gecreëerd. Een hoekbank waar gezellig met het gehele gezin op gerelaxed kan worden, de eetkamertafel, de bar aan het kookeiland en een zitje om te ontspannen of jezelf even heerlijk af te zonderen.

Bij Hemels Wonen maken we altijd een ontwerp met als uitgangspunt de leefstijl van de bewoners. Een slaapkamer met aangrenzende badkamer stond bij de bewoners hoog op de wensenlijst. Om het gevoel van de woning door te trekken, zijn ook in deze ruimte de accentkleuren blauw en roze terug te vinden. Een sfeervol en kleurrijk interieur als eindresultaat!

Andere projecten bekijk je hier.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.