nieuwbouw interieur, keuken, zwarte keuken,

Modern nieuwbouw interieur

Nieuwbouw

De badkamer in deze woning heeft een strakke uitstraling met volledig betegelde wanden. Om te zorgen dat het nieuwbouw interieur niet te ‘koud’ wordt, hebben we warmte en levendigheid toegevoegd door middel van houten accenten, planten en ronde vormen. Het ovale bad is direct voor het raam geplaatst en geniet van een prachtig uitzicht op het groen. De wand met het enorme glazen raam hebben we bekleed met houten wandpanelen. Dit geeft warmte aan de badkamer, maar zorgt ook voor een betere akoestiek.

Alle leefruimtes in deze woning zijn op de achterzijde gesitueerd waardoor er optimaal contact met de tuin ontstaat. De tuin is één van de vele aangename aspecten van dit droomhuis. De ruime overkapping maakt het mogelijk om hier het gehele jaar door van te genieten. Zodra de temperaturen stijgen, creëert de overkapping een mooie plek in de schaduw en met de mindere dagen zit je alsnog heerlijk droog.

Bekijk hier meer van onze totaalprojecten of neem direct contact op.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.