Nieuwbouw, interieur, styling, advies, design

Villa met warm interieur

Nieuwbouw

Naast de uitstraling, heeft de eetkamer acht heerlijke stoelen waar een hele avond comfortabel kan worden gedineerd. De perfecte ruimte om etentjes te organiseren en lekker lang te tafelen.

In deze woning hebben we diverse ruimtes gecreëerd zodat de bewoners zowel met twee als met meerdere mensen konden genieten van hun droomhuis. Hoewel er meerdere ruimtes zijn ontstaan, moest de verbondenheid en de openheid blijven. Door gebruik te maken van rijke materialen, zoals de leren wandbekleding en de meubelstoffen,  hebben we een warm interieur gecreëerd. Een ruimte die wel volledig uit het zich is van de rest van de woning is de werkkamer. Met een geheime deur kun je deze ruimte betreden. Op deze manier is het werk niet altijd zichtbaar en heb je de mogelijkheid om je volledig af te sluiten.

Meer mooie projecten bekijken.

Loading Images

Terug naar overzicht

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.