Interieurstyliste inhuren, hemels wonen, materialenplan

Interieurstyliste inhuren

Een nieuwbouwhuis of een verbouwing, een penthouse of een riant landhuis, een wellness ruimte of een kantoorpand. Het creëren van een verrassend interieur is wat een interieurstyliste doet. Bij Hemels Wonen geven we advies en willen we de klant zoveel mogelijk ontzorgen in de keuzes die op zijn pad komen. Een interieurstyliste inhuren voor een verrassend en exclusief ontwerp. De ontwerpen van Hemels Wonen stralen exclusiviteit, luxe en comfort uit. Deze kernwaarde in combinatie met de persoonlijke wensen zijn de pilaren van het uniek interieuradvies.

Het realiseren van een totaalproject

Hemels Wonen gaat een stap verder dan alleen het geven van interieuradvies. Naast het advies bieden we volledige ondersteuning tijdens het bouwproces. Onze taak is het begeleiden van de klant in het bouwproces. En het adviseren van de klant zodra er keuzes gemaakt moeten worden. Met onze kennis en ervaring is het ons doel de klant compleet te ontzorgen. Onze projectmanagers zijn hierbij het aanspreekpunt en zorgen dat het bouwproces in goede banen loopt. Wij werken als team en hebben alle kennis in huis, waardoor we snel kunnen schakelen. Onze totaalprojecten zijn te bekijken in ons portfolio of klik hier.

Interieurstyliste inhuren voor een spectaculair resultaat

Onze expertise en jarenlange ervaring resulteren in het maken van gedurfde keuzes. Ons doel is de klant verrassen met een uniek en persoonlijk ontwerp. Wij willen het wow-effect creëren. Als eerste kijken we naar de persoonlijke situatie van de klant. We maken een interieurplan op basis van de wensen en eisen die de klant heeft. Vervolgens gaan we aan de slag en presenteren we een uniek ontwerp wat aansluit bij de persoonlijke levensstijl van de klant. Bijvoorbeeld een grote leefkeuken met alle mogelijke apparatuur voor gezellige diners of misschien een wellness om compleet tot rust te komen. Het interieur van je droomhuis moet naadloos aansluiten op jouw leefbehoeften. Het inhuren van een interieurstyliste kan je helpen keuzes te maken waar je zelf nooit op gekomen was. Interieurstyliste inhuren? Maak hier een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.