interiordesigner, woonkamer, styling

Professional interiordesigner

Ben je van plan om te verbouwen of heb je net een nieuwbouwhuis gekocht? Dan dien je na te denken over een functionele en harmonieuze inrichting van het meubilair. Naast de indeling van het meubilair is de verlichting ook belangrijk. Tijdens een ver- of nieuwbouwproces zijn er veel keuzes die gemaakt moeten worden. Om je gedurende dit proces te ontzorgen kun je een professioneel interieurontwerper in de hand nemen.

Wat doet een interiordesigner?

Een interieurontwerper verzorgt een sfeervolle en harmonieuze inrichting van woonruimtes. Maar ook kantoorpanden of andere vertrekken zoals een wellnessruimte. Een designer kijkt naar functie, veiligheid en sfeer. Vervolgens gaat de klant samen met de interieurontwerper in gesprek om de wensen en eisen vast te stellen. Op basis van deze informatie gaat de interieurstylist aan de slag. De stylist maakt een passend advies voor de klant en visualiseert dit in 2D en/of 3D tekeningen. Op het einde van het proces wordt het advies professioneel gepresenteerd aan de klant.

Interieurdesign op hoog niveau

Ben je opzoek naar een professionele interiordesigner in het hogere segment? Bij Hemels Wonen hebben we jaren ervaring in de high-end woonbranche. We kijken naar de persoonlijke situatie van de klant en creëren een interieurontwerp dat hier naadloos op aansluit. Denk hierbij aan een uniek ontwerp met hoogwaardige materialen. Daarnaast bieden wij het totaalproject aan waarbij we de klant compleet ontzorgen. Onze designers maken het ontwerp, onze projectmanagers realiseren het plan en onze stylisten creëren de sfeer. De verschillende werkprocessen staan nauw met elkaar in verbinding. Dit zorgt dat we snel kunnen schakelen.

 

We gaan graag met je in gesprek en bespreken de mogelijkheden voor je interieur. Maak hier een vrijblijvende afspraak met Judith of bel naar 0497-769001. Dan zien we je snel!