Woon en lifestyle dagen

Hemels Wonen - Woon & Lifestyle Dagen

Een Unieke Belevenis van 10.00 uur tot 17.00 uur

Markeer je kalender, want op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober tussen 10.00 uur en 17.00 uur, opent de betoverende wereld van interieurdesign haar deuren op De Plaatse in Veldhoven (Centrum-Dorpstraat). Met een gratis toegang voor alle bezoekers, belooft dit evenement een onvergetelijke ervaring te worden waar je kunt genieten van inspiratie, ontdekking en innovatie.

Laat je verwonderen

Hemels Wonen is trots om niet alleen de organisator te zijn, maar ook om een groot aantal andere partners te verwelkomen die hun meest inspirerende producten en diensten zullen presenteren. Stap binnen in een wereld van materialen, kleuren, texturen en designs terwijl je je laat onderdompelen in de nieuwste trends op het gebied van interieurdesign. Laat je verwonderen over de nieuwste technieken voor het verwarmen van je huis, ervaar de luxe van domotica, leer over de mogelijkheden van verlichting, ontdek wat de mogelijkheden van je tuin zijn en nog zoveel meer.

Bedrijven uit de Kempen en omgeving, zullen je meenemen op een reis door hun meest innovatieve en verfijnde creaties. Of je nu op zoek bent naar het perfecte parket voor je vloer, de nieuwste domotica-oplossingen, duurzame kurkproducten, of een vleugje elegantie voor je binnen- en buitenshuis, je zult zeker vinden wat je zoekt.

Beurs Aanbiedingen en Exclusieve Informatie

Naast het ontdekken van het uitgebreide assortiment van onze exposanten, biedt de Hemels Wonen – Woon & Lifestyle Dagen ook een uitgelezen kans om inzichten en informatie op te doen. Onze exposanten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van tips en trucs om jouw huis en tuin om te toveren tot een echt thuis.

Een Oase van Sfeer en Gezelligheid

Wat is een evenement zonder een gezellige sfeer? Bezoekers van de beurs kunnen genieten van een prachtig terras waar de totaalpresentatie van alle deelnemers te bewonderen is. Laat de indrukken op je inwerken terwijl je geniet van een verfrissend drankje aan de bar, omringd door gelijkgestemde interieurliefhebbers.

Dus, of je nu gaat verbouwen, je huis verduurzamen of gewoon op zoek bent naar een vleugje inspiratie, de Hemels Wonen – Woon & Lifestyle Dagen op 30 september en 1 oktober is een evenement dat je niet wilt missen. Breng je vrienden en familie mee en ontdek samen de onbegrensde mogelijkheden die de wereld van wonen te bieden heeft.

Voor meer informatie over het evenement en de exposanten, bezoek onze website op www.hemelswonen.com of volg ons op sociale media [@HemelsWonen].

Over Hemels Wonen

Hemels Wonen is een toonaangevende naam in de wereld van interieurdesign en binnenhuisarchitectuur. Met een passie voor het creëren van unieke en betoverende leefruimtes, is Hemels Wonen de drijvende kracht achter dit buitengewone evenement. Van het kiezen van het juiste kleurenpalet tot het vinden van de perfecte meubelstukken, Hemels Wonen begeleid je op een reis naar jouw mooiste woonomgeving.

We hopen je te verwelkomen op de Hemels Wonen – Woon & Lifestyle Dagen en samen te genieten van een weekend vol inspiratie en innovatie!

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.