Hemels Wonen bouwbegeleiding

Interieurdesign

Rust & harmonie

Stel je eens een prachtige leefruimte voor die zich aan je dagelijkse leven aanpast. Waar je de dag begint en eindigt in een ontspannen sfeer. Een praktische leefruimte die gezellig en visueel onderscheidend is. Ruimtes zoals een keuken, badkamer, woonkamer en masterbedroom. We ontwerpen daarnaast ook vakantiewoningen, kantoorruimtes of welnessruimtes.

Het uitwerken van jouw droomruimte start met het visualiseren en ontwerpen van persoonlijke wensen en eisen tot heldere plattegronden en verrassende schetsen. Van een maatwerk keuken tot aan een haardmeubel, een custom-made design met toonaangevende elementen tot in de puntjes ontworpen.

Ook het lichtplan behoort tot het interieurdesign. Wij presenteren dit design via een 3D programma, 3D animatie of rendering. Een levensechte voorstelling van het nieuwe interieur: begin alvast met dromen over de toekomst.

Bij Hemels Wonen vinden we het belangrijk om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Dit is belangrijk voor het maken van een zo essentieel en verrassend mogelijk ontwerp. We verdiepen ons in de stijl en wensen van de opdrachtgever, elk ontwerp van Hemels Wonen is daarom uniek.